به گزارش مشرق، حالا که زمستان کم کم شروع شده، همه چیز برای شروع انواع سرماخوردگیها و آنفلوانزاها مهیا است. کرونا هم که همچنان هست.
در این هوای سرد هم برای جلوگیری از انواع بیماریها و ویروسها باید با خوردن غذاهای مغذی، سالم و استراحت به جنگ بیماری برویم و سیستم ایمنی بدن مان را تقویت کنیم.
در همین میان لازم است تا مواد غذایی تقویت کننده را در این فصل به سبد غذایی خود اضافه تا بتوانیم بیماریها را مهار کنیم.
سوپ مرغ لیمویی و کینوا
سوپ مرغ و کینوا یک ترکیب عالی با انواع ویتامینهای A و C است که یک وعده رضایت بخش را فراهم میکند و یک مشت محکمی از تقویت کنندههای ایمنی برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی است.
در تهیه این سوپ میتوانید از سبزیجات کم سدیم نیز استفاه کنید و مقدار نمک آن را کنترل کنید تا وعدهای کاملا سالم داشته باشید.
سوپ زنجبیل، سیب و هویج
ویتامین A یک ماده مغذی اساسی برای حمایت از سیستم ایمنی است، زیرا غشاهای مخاطی را در دهان، بینی و سینوسهای شما حفظ میکند که به عنوان مانعی در برابر میکروبها عمل میکند؛ بنابراین خوردن غذاهایی مانند هویج سرشار از بتاکاروتن (که بدن آن را به ویتامین A تبدیل میکند) هوشمند است.
از سبزیجات موجود در این سوپ شیرین لذت ببرید و از مزایای ضد التهابی زنجبیل نیز بهرهمند شوید. این یک روش ساده و خوشمزه برای لذت بردن از عطر و طعمهای پاییز و دادن سیستم ایمنی بدن به شما در برابر اشکالات مزاحم است که در این دوره از سال پرواز میکنند.
شیر زردچوبه
این ادویه زرد دارای برخی مزایای چشمگیر است؛ از کاهش درد ورم مفاصل گرفته تا تقویت سلامت پوست. زردچوبه یکی دیگر از ترکیبات ضد التهابی عالی است که باید در وعدههای غذایی شما قرار گیرد.
یک راه آسان برای ترکیب ادویه این است که سعی کنید آن را به شیر مورد علاقه خود اضافه کنید.
اسموتی انار و زغال اخته
آب انار و زغال اخته دو برابر آنتی اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی ارائه میدهد. فقط ۵ مواد لازم و ۵ دقیقه طول میکشد تا این نوشیدنی خوشمزه که برای یک میان وعده ظهر مناسب است، جوش بیاورید.
اگر از خوردن آن برای صبحانه لذت میبرید، با یک تخم مرغ آب پز، مشتی از آجیل جوشانده و یک و نیم فنجان جو دوسر را برای یک وعده غذایی مداوم مخلوط کنید.